Inschrijving Koningsmarkt Wijhe is geopend

Koningsdag wordt ook dit jaar weer uitbundig gevierd in Wijhe. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Populair onderdeel is de Koningsmarkt in de Langstraat. Wie daar een mooi plekje wil bemachtigen, kan zich nu al inschrijven.

Interessant? Deel het artikel

Gastvrij Wijhe Koningsdag 876A7088 - 300 DPI

Wie nog spullen wil verkopen, kan een kraam huren voor 29,50 euro. Voor kinderen is er een gratis kleedjesmarkt in de Torenstraat. Daar kunnen zij hun spulletjes aan de man brengen. Zijn er open plekken in de Langstraat, dan mogen ze ook daar gaan zitten met hun handeltje.

Rond Koningsdag, donderdag 27 april, is er eveneens kermis en verzorgt het Verenigd Comité Wijhe een feestelijk dagprogramma. Alle reden om Koningsdag dit jaar weer volop in Wijhe te vieren.

Wie een kraam wil huren, kan een mail sturen naar Diane Hutten: dianehutten@gmail.com of haar bellen: 06-373 75 843.

Medio april wordt het complete programma voor Koningsdag bekendgemaakt.

 

Foto: Jan Amse

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *