Inloopuurtje Media Ukkie Dagen bij bibliotheek

Kinderen groeien op in een wereld vol media. Er valt enorm veel te ontdekken. Het is belangrijk en goed om die wereld vol media als ouder samen met kinderen te ontdekken. Daarom sluit Bibliotheek Salland aan bij de landelijke Media Ukkie Dagen. Deze themaweek over kleine kinderen en media wordt gehouden van 5 tot en met 12 april. Het thema van dit jaar is ‘Ontspannen met media’. 

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek

Tijdens de Media Ukkie Dagen houdt Bibliotheek Salland op drie plekken een inloopuurtje. Hier kunnen alle ouders terecht voor tips en om vragen te stellen over de mediaopvoeding van kinderen van 0-6 jaar.

Passend verhaal voor elk kind

Je kan een kind geen groter plezier doen dan een verhaal vertellen. Het is daarbij wel belangrijk dat een verhaal past bij de ontwikkelingsleeftijd van het kind. De experts van de bibliotheek weten alles hierover en geven tijdens het inloopuurtje advies. Ontdek digitale prentenboeken, in het Nederlands en ook in andere talen. Of wat dacht je van luisterboeken?

Zoals bij zoveel dingen in het leven, is de juiste balans heel belangrijk. Video’s, digitale prentenboeken, luisterboeken: media kunnen je helpen ontspannen, maar zijn ook een bron van onrust. In het inloopuurtje vind je als jonge ouder de juiste inspiratie.

Waar en wanneer

Het inloopuurtje van de Media Ukkie Dagen is in de vestigingen van de Bibliotheek Salland:

  • Raalte: maandag 8 april, 10.00-11.00 uur
  • Ommen: woensdag 10 april, 10.00-11.00 uur
  • Olst: vrijdag 12 april, 10.00-11.00 uur

Info

www.bibliotheeksalland.nl/ukkie

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.