Inloopbijeenkomst herinrichting Grote Markt en de Plas Raalte op 24 oktober

Op maandag 24 oktober organiseert aannemer Klink-Nijland een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur in het Annahuis, gelegen aan De Plas 8. De gemeente Raalte zal ook aanwezig zijn.

Interessant? Deel het artikel

Centrumplan Raalte 06

Tijdens de inloopbijeenkomst vertelt aannemer Klink-Nijland meer over de werkzaamheden, planning en het effect op de directe omgeving. Ook is er de mogelijkheid om de bouwtekeningen te bekijken. De ondergrondse werkzaamheden starten in de eerste week van november. Op dit moment werkt de aannemer aan de uitwerking van de concrete planning. Hierover is op 24 oktober meer bekend.

Wekelijks inloopmoment

Vanaf 3 november vindt er elke donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur een inloopmoment plaats in het Annahuis. Je kunt hier terecht met vragen over de werkzaamheden en de voortgang. Aanmelden is niet nodig. Kan je vraag niet wachten tot het wekelijkse inloopmoment? Neem dan contact op met omgevingsmanager Jorinde van Klink-Nijland via 06 – 1287 4286.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Klik dan hier voor de website van Klink Nijland

Of volg de Facebookpagina

Benieuwd hoe het centrum van Raalte eruit komt te zien? Klik hier

 

 

 

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *