Inloopbijeenkomst herinrichting groenstrook Langkamp in Raalte

De hoogspanningslijnen in Raalte Zuid gaan de grond in. Ook wordt het elektriciteitsnet verbeterd en versterkt. Na deze werkzaamheden richt de gemeente de groene strook onder de huidige hoogspanningslijnen opnieuw in. Op 30 oktober is er een inloopbijeenkomst voor de buurt. 

Interessant? Deel het artikel

Foto PxHere

Wethouder Breun Breunissen: “We gaan graag met omwonenden in gesprek over de plannen. Daarom houden we 30 oktober een inloopbijeenkomst in wijkcentrum het Centraal Hart aan de Jan van Arkelstraat 15. Geïnteresseerden kunnen tussen 14.00 – 15.00 uur en 19.30 – 21.00 uur binnenlopen.”

Wat gaat er gebeuren?

Nadat de kabels onder de grond liggen richt de gemeente de groenstrook tussen de Westdorplaan en de Nieuwe Deventerweg opnieuw in. Het opvangen van regenwater is daarbij een belangrijk onderdeel. Zo neemt wateroverlast na hevige regenbuien af. Daarnaast vindt de gemeente het belangrijk dat jong én oud straks kan genieten van het groene gebied. Daarom is er extra aandacht voor een dementievriendelijke inrichting.

Klankbordgroep

Wil je betrokken worden bij de uitwerking van de plannen? Meld je dan aan voor de klankbordgroep. Deze groep komt een paar keer bij elkaar om mee te denken, praten en adviseren. Aanmelden kan tijdens de inloopbijeenkomst of online via deze link.

Meer informatie

 

Kijk voor meer informatie over de herinrichting hier

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.