Informatiebijeenkomst CPO-kavels in nieuwbouwplan Molenwijk in Heino

De gemeente Raalte geeft in nieuwbouwplan Molenwijk twee CPO-kavels uit voor de bouw van 18 woningen. Op donderdag 29 maart is er een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden, spelregels en het uitgifteproces.

Interessant? Deel het artikel

gemeente raalte
Heino

 Belangstellenden zijn om 19.30 uur van harte welkom bij Bij Ne9en in Heino. Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden bijeenkomst Bij Ne9en

Woningtypes

Naast rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen biedt de nieuwe wijk op twee plekken ruimte voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bij CPO komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groep starters, senioren of een groep mensen die duurzame woningen willen ontwikkelen.

Vernieuwende woonconcepten

Het gaat om één kavel van 1.999 m2 voor tien woningen en één kavel van 1.711m2 voor acht woningen. De kavels zijn een aanvulling op de reguliere kavels in het nieuwbouwplan. Wethouder Alexander Kreule: “Op deze plekken is ruimte voor andere soorten woningen, zoals kleinere betaalbare woningen of een vernieuwd woonconcept. Het is een unieke kans om samen met anderen je droomhuis te ontwikkelen én bouwen.”

Meer informatie

Je kunt je als individu aanmelden voor een van de twee CPO-kavels. De gemeente regelt een procesbegeleider die de deelnemers begeleidt tot het vormen van een CPO-groep. Ga naar onderstaande link voor meer info.

Aanmelden voor CPO- kavel

 

 

 

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *