In Olst zijn 20 nieuwe huurwoningen opgeleverd

Op het voormalige Aberson terrein in Olst is een nieuwe wijk, 'De Steenpers' in ontwikkeling. Woningcorporatie SallandWonen droeg hier 20 huurwoningen over aan de bewoners.

Interessant? Deel het artikel

sallandwonen 240111 sleuteloverdracht Olst landscape

Aan de Hooglandstraat in Olst, op de plek waar vroeger machinefabriek Aberson stond, ontstaat nu een sfeervolle nieuwbouwwijk: ‘De Steenpers’. Nikkels Projecten bv heeft hier 20 huurwoningen voor SallandWonen gebouwd.

Op 9 januari om 15.30 uur is er een feestelijke oplevering geweest waarbij uitvoerder Arie Bijsterbosch van Nikkels de sleutel symbolisch heeft overgedragen aan projectbegeleider Jan Hanstede van SallandWonen. Dit in het bijzijn van Emiel Nikkels (directeur Nikkels), Marijke Kool (directeur-bestuurder SallandWonen), een aantal huurders die de nieuwe bewoners van de wijk zijn geworden.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Het begin van deze wijk

De oplevering van deze 20 woningen is pas het begin van deze wijk. De bouw van de koopwoningen start op korte termijn. De nieuwe wijk De Steenpers heeft een dorpse uitstraling en wordt een plek voor iedereen.

Met een medisch centrum en meerdere sportvoorzieningen dichtbij. Ook komt er een Kindcentrum, waardoor het een levendige wijk wordt.

Vanuit de wijk is het centrum snel en veilig te bereiken door de nieuwe fietstunnel onder het spoor.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.