In de wereldwinkel Wijhe is geluk te koop

De Wereldwinkel Wijhe probeert de producten die mensen in de ontwikkelingslanden maken meer onder de aandacht te brengen, want buiten "zuivere koffie" worden er heel wat bijzondere artikelen geproduceerd.

Interessant? Deel het artikel

wereldwinkel

Met jouw aankoop kun je de makers en hun gezinnen een (financieel) betere toekomst bieden. Bij een groot aantal artikelen leveren we informatie over de maker en over het gebruikte materiaal. Alle artikelen zijn fairtrade en worden duurzaam geproduceerd.

Zoals “Moeders Geuren” die al in 1977 begonnen is met het zelf ontwikkelen en rollen van wierook in India. De stichting “Moeders geuren” in Almere heeft tot doel projecten en activiteiten ontwikkelen en ondersteunen die een voorbeeld functie vormen en zo navolging stimuleren. Het betreft projecten op uiteenlopende gebieden zoals onderwijs, landbouw en sociale ontwikkeling.

Wierookstokjes worden gemaakt van zuiver natuurlijke producten: Dunne, gespleten bamboehoutjes met daaromheen een mengsel van houtskool en de gemalen bast van een exotische boom die als kleefstof dient en afhankelijk van de geur: etherische olie.

Geuren kunnen een grote verrijking betekenen in je persoonlijke leven want ze dragen herinneringen mee. Je herinnert door de geur ook wat je toen dacht, voelde en hoorde.

Bloemenwierook is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de huizen; Zuiveringshout is ook heel geschikt voor buiten en in tent en caravan omdat het muggen en wespen op een afstand houdt.

De vrijwilligers in de wereldwinkel denken ook mee als je een cadeau zoekt voor bijzondere momenten in het leven: Welkom op de Wereld, Liefde, Geluk en Herinneringen.

Dat betekent 3 keer geluk: voor de maker, voor de klant en voor de vrijwilliger in onze winkel die het product mag verkopen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *