IJsselbiënnale-special: Once Upon A Time Marielin Simons

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2021-08-04 om 13.37.30

De IJsselbiënnale (IJB) organiseert deze zomer verschillende verdiepende activiteiten bij kunstwerken uit de buitententoonstelling, IJB specials genaamd. Tijdens al deze IJB specials krijgen aanwezigen op een persoonlijke en bijzondere manier meer achtergrond informatie over het kunstwerk van de kunstenaar zelf. Aanmelden voor deze IJB specials kan
via de website van de biënnale.

Once Upon A Time Marielin Simons
vrijdag 13 augustus, 20:15 – 21:30
Beleef de vervreemdende wereld van kunstenaar Marielin Simons! Tijdens deze IJB Special komt de kunstmatige werkelijkheid van Marielin in sterk contrast te staan met onze eigen, natuurlijke werkelijkheid. Na kennismaking met de moestuintjes van tuincomplex Korte en Lange Voren wordt u bij het kunstwerk van Marielin ontvangen door hele bijzondere gastheren/dames. Hier krijgt u een culinaire sciencefiction ervaring; een proeverij waarbij niets is wat het lijkt. Ondertussen vertelt Marielin u meer over haar kunstwerk en de thema’s waarbinnen zij werkt. Er is de gelegenheid tot het stellen van vragen. Geniet tijdens deze vervreemdende IJB Special op een bijzondere manier van een hapje, drankje, het kunstwerk en de prachtige omgeving!

Reserveer via onze website >>

Pouwel Bakhuis in concert Peter Vink
donderdag 9 september, 20:30 – 22:00
Herleef vroegere tijden tijdens deze IJB special. Een medewerker van Waterschap Vallei en Veluwe neemt je mee in de geschiedenis van dit bijzondere gemaal. Kunstenaar Peter Vink licht zijn installatie persoonlijk toe, waarna twee masterstudenten van ArtEZ (viool en cello) live een compositie voordragen die speciaal voor deze installatie geschreven is. Dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje in een ongedwongen sfeer.

Reserveer via onze website >>

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.