IJsselbiënnale: Lekker eten op kringloopmeubilair bij nieuw pop-uprestaurant

Interessant? Deel het artikel

'@Seb Dokman
'@Seb Dokman

Kringloop Zwolle en Noggus&Noggus zijn altijd in voor leuke, creatieve en duurzame ideeën. Dat blijkt eens te meer uit de samenwerking met de uitbaters van een pop-uprestaurant bij de oude IJsselcentrale in Harculo.

Een bijzondere locatie voor een bijzonder restaurant, onderdeel van de internationale kunstroute IJsselbiënnale. Initiatiefnemers Seb Dokman en Glenn Mosterd pakken vindingrijk uit met een zelfgemaakte steenoven waarin pitabroodjes worden gebakken, veel groen, een grote vuurschaal die een picknickvibe creëert, en als klap op de vuurpijl tafels en stoelen in allerlei vormen en maten, gehuurd van Noggus&Noggus en Kringloop Zwolle. Wie wil, kan na het eten zo z’n stoel oppakken en mee naar huis nemen, want de meeste meubels zijn te koop.

Artikel overgenomen van Waarde-ring.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.