Ian Siegal komt naar het HOFtheater Raalte

Vrijdag 13 oktober komt de Britse zanger en gitarist Ian Siegal naar het HOFtheater met Ian Siegal Presents B.L.U.E.S. Deze week kondigt hij zijn Nederlandse tour aan en start landelijk de verkoop voor dit concert. Zo ook in het HOFtheater. Samen met de ras-bluesmuzikanten Roel Spanjers, Big Dave, Mischa den Haring, Dusty én Darryl Cigar speelt hij een unieke show vol onvervalste klassiekers.

Interessant? Deel het artikel

Ian Siegal Foto Katharine Hill
Ian Siegal Foto Katharine Hill

Deze week zijn in het HOFtheater optredens te beluisteren van Mooi Wark en Jett Rebel.

Donderdag 6 april: Mooi Wark
Mooi Wark in het theater, laat u verrassen met leuke humoristische verhalen uit hun bijna 30-jarige historie. Hoor hoe het begon, de hobbels onderweg, leuke hoogtepunten, maar ook diepe dalen. Alles met een lach en een traan. Liedjes die niet geschikt zijn voor een tentfeest, maar wel liedjes uit de tent in verrassende uitvoeringen voor het theater. Kaarten kosten €26,00

Zaterdag 8 april: Jett Rebel
Dit wordt een heel bijzondere avond. Jett Rebel eert zijn helden. Exact dát gaat deze avond zijn… een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. De muzikale alleskunner zal een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revue laten passeren. Welke helden aan bod zullen komen? Te veel om op te noemen en daarom zal geen enkele avond hetzelfde zijn maar je weet… als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvel-momenten in de zaal nooit ver weg…
Kaarten kosten € 28,00

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *