Hortensia actie bij Manege de Luttenberg.

Wilt u in de zomer ook een mooie kleurrijke tuin met onze mooie hortensia´s? Dan is dit je unieke kans!

Interessant? Deel het artikel

manege L 240213 paardenkop

Na het daverende succes van vorig jaar hebben we dit jaar wederom een mooi aanbod van hortensia’s en ditmaal zelfs 3 verschillende soorten. Het is ook mogelijk om hortensia’s zonder reservering af te halen. En dus gewoon tijdens onderstaande tijden langs te komen. Zolang de voorraad strekt. Dus noteer de datum!

Prijzen

De prijzen zijn voor allemaal hetzelfde € 4,– per stuk en 3 voor €10,– Zo goedkoop vind je ze nergens! Normaal zijn deze planten tussen de 7-10 euro per stuk.

De Annabelle (bollen) hebben 3 tot 5 takken per plant de anderen (pluimen) 5-8 takken per plant. Als u ze in het paasweekend in de grond zet dan zullen ze ongeveer juli/augustus volop bloeien. Ze komen rechtstreeks van de kweker.

Reserveren, bestellen en betalen

Ze zijn te bestellen via onze website of via onderstaande QR code tot maandagavond 25 maart. Als u hier een bestelling doet, rekent u deze gelijk af en kunt u ze op onderstaande tijden met uw factuurnummer af komen halen.

QR code de laarman

 

Afhaaltijden

Donderdag 28 mrt.  18 – 21 uur

Vrijdag 29 mrt.         10 – 19 uur

Zaterdag 30 mrt.      09 – 12 uur

Meer info

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-46578145 of activiteiten@manegeluttenberg.nl

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden