Hoofdstuk uit het partijprogramma van de PVV: NPO is van het padje af

Niet iedereen leest alle partijprogramma's op weg naar de verkiezingen. Achteraf toch even opgezocht wat de PVV van de NPO vindt. Weg ermee! Afschaffen!

Interessant? Deel het artikel

© website PVV
© website PVV

De PVV wil de NPO opheffen. Dat is het opheffen van alle publieke omroepen die uitzenden op Nederland 1, 2 en 3 en radio maken, ook op NPO Radio 1, 2 en 3. De PVV zet dat zo in haar partijprogramma:

DEMOCRATIE, CULTUUR EN PUBLIEKE OMROEP
Onze democratie werkt niet. Steeds weer krijgt dezelfde groep mensen z’n zin: hoogopgeleid Nederland. Die is in overweldigende mate georiënteerd op D66 en GroenLinks en andere links-liberalen. Met allemaal dezelfde ideeën over de EU, massa immigratie en klimaat.

Daarom wordt onze soevereiniteit weggeven aan Brussel, ons land volgebouwd met windmolens en puilt Nederland uit van AZC’s. De rest mag wel belasting betalen, maar niet meepraten. De elite regeert.

De macht moet terug naar de Nederlander. Zo willen wij een gekozen burgemeester. En een laagdrempelig bindend referendum. Geen almachtige overheid die mensen vermorzelt zoals in het Toeslagenschandaal. Maar een overheid die er voor haar burgers is, niet alleen voor hen die behoren tot de links-liberale elite. Die belastinggeld niet massaal weggeeft aan linkse clubs als Milieudefensie. Een overheid met bestuurders die afgerekend kunnen worden op hun daden.

De PVV houdt van Nederland. Wij zijn trots op onze cultuur, identiteit en tradities. Die moeten we dan ook behouden. Niet uitwissen. De linkse haat waarin helden uit onze geschiedenis worden beschimpt wordt beëindigd. De excuses voor het slavernijverleden en de politionele acties, zoals gedaan door de Koning, worden ingetrokken. Zwarte Piet blijft.

Autochtone Nederlanders worden niet beschermd. Zij worden achtergesteld en gediscrimineerd. Bij de politiek, in de kunst, bij de publieke omroep, in de wetenschap en bij veel gemeenten. Dat noemen ze ‘voorkeursbeleid’ of ‘positieve discriminatie’. Daar komt een einde aan.

De Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme gaat wat ons betreft een ander baantje zoeken. Hij was als wethouder voorstander van het ‘ontwitten’ van het stadhuis. Kortom, hij zet zich in voor etnische schoonmaak. De pyromaan is brandweerman geworden. Hij moet dus weg.

De NPO is van het padje af: NPO66. In plaats van eerlijke informatie en ontspanning is het vooral bezig met propaganda. We worden dagelijks getreiterd met klimaatpaniek en diversiteitspropaganda. De financiering wordt dan ook geheel beëindigd.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *