Hoofdsponsoren voor Triathlon Luttenberg

Koggel Beheer BV en RapidLine BV hoofdsponsoren van Triathlon Luttenberg.

Interessant? Deel het artikel

triathlon

De Triathlon Luttenberg wordt na 2 jaar afgelasting vanwege het Corona virus, dit jaar weer georganiseerd en wel op zondag 12 juni. De triathlon staat bekend als de gezelligste van het land (vermeld in een blad van de Nederlandse Triathlon Bond), waar naast het sportieve ook aandacht is het sociale aspect.  De deelnemers zijn altijd erg enthousiast over de organisatie: Met name de behulpzaamheid van de vele vrijwilligers vindt men heel prettig. “Het is hier altijd heel gemoedelijk, iedereen komt met een grote glimlach over de finish”, aldus de organisatie.

De organisatie is ontzettend blij te kunnen melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden, in dit geval zelfs twee: RapidLine in combinatie met Koggel Beheer BV. Beide bedrijven zijn gevestigd in Raalte.

De link tussen deze twee bedrijven is snel gelegd: Berd Koggel, eigenaar van Koggel Beheer BV was tot 2020 eigenaar van RapidLine. De nieuwe eigenaar was hierdoor snel overgehaald om samen de triathlon te sponsoren.

Berd Koggel: “als Luttenberger vind ik het belangrijk om initiatieven te ondersteunen in ons dorp, deze triathlon is hiervan een mooi voorbeeld. Mijn vrouw Agnes heeft alle edities nog geholpen als vrijwilliger, dus kon ik niet achterblijven 😉.”

Collin Holtmaat, bedrijfsleider van RapidLine vult aan: “Ik ben ook een echte Luttenberger en ik woon aan het parcours, dus als we samen iets kunnen betekenen voor het dorp, dan zullen we dat zeker doen”.

RapidLine en Koggel Beheer BV willen dit sportieve evenement financieel ondersteunen.

Koggel Beheer BV – verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte.

De gemeente Raalte is groeiende qua bedrijvigheid, waarmee ook de behoefte aan bedrijfsruimte gelijk op gaat. Op dit moment zijn we bezig met de realisatie van 2.000 m2 bedrijfsruimte op de hoek Ampérestraat / Overkampsweg op Zegge VII in Raalte, aldus Berd Koggel.

RapidLine BV – Belijning, bewegwijzering en aanrijdbeveiliging

RapidLine verzorgt alles wat te maken heeft met uw interne en externe logistieke structuur en veiligheid. Een gedegen advies, nakomen van afspraken en garantie op uitgevoerd werk.

Of het nu gaat om veiligheidslijnen, vloercoating, verkeers- en informatieborden of om het plaatsen van aanrijdbeveiliging, wij doen het. RapidLine maakt een visitekaartje van uw magazijn en bedrijfsterrein!

De organisatie is RapidLine en Koggel Beheer BV ontzettend dankbaar voor het sponsoren van dit mooie evenement. Wellicht kan deze samenwerking nog leiden tot een sportieve bundeling van hun krachten en zien we hen terug in een triathlonpakje op 12 juni 2022.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.