HOFtheater Raalte trapt het nieuwe seizoen af

Het HOFtheater staat aan het begin van een nieuw theaterseizoen. Het eerste weekend is het gelijk raak met voorstellingen voor een groot publiek!

Interessant? Deel het artikel

hoftheater 230923 geen idee

Vrijdagavond 29 september trapt Alexander Broussard met zijn band 003 af met een nieuw eerbetoon aan Billy Joël: ‘The Album Tour’. Bezoekers mogen vooraf kiezen welk album zij graag willen horen. Zaterdag 30 september komen Buurman & Buurman met de gezellige familievoorstelling ‘Buurman & Buurman gaan verhuizen’ naar Raalte. Zondagmiddag komen Thijs Kemperink, André Manuel en Ernest Beuving – ook wel bekend als ‘’Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers’ hun voorstelling ‘de blijde boodschap’ spelen.

Vrijdag 29 september om 20.15 uur
Alexander Broussard & 003 – The Billy Joel Experience – The Album Tour
Vorig jaar stonden Alexander Broussard & 003 voor een uitverkocht en kolkend HOFtheater. Ook dit jaar trappen zij het seizoen af. Nu met een show waarbij u zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard & 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Een interactieve show want door op uw favoriete nummers te stemmen, bepaalt ú de setlist. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €24,-

Zaterdag 30 september om 13.30 en 15.30 uur
Buurman & Buurman gaan verhuizen
Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.

Zondag 1 oktober om 15.00 uur
Goeie Tukkers zijn geen motherfuckers – de blijde boodschap
Cabaretiers André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving bundelen hun krachten in ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers’ en trekken in onze regio volle zalen. Als drie brengers van de blijde boodschap trekken ze door Twente, Salland en de Achterhoek. Juist daar waar cynisme en drank alle hoop de afgelopen eeuwen de kop in heeft gedrukt. Het land van de Gall en Galliërs. Het land zonder romantiek, waar de Tukkerman uit romantische overweging zelfs geen triootje wil, omdat hij zijn eigen vrouw er liever niet bij heeft. Kaarten kosten €16,50.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de onderstaande link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Reserveren en info HOFtheater

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *