HOFtheater Raalte bereidt zich voor op het nieuwe theaterseizoen

Het huidige seizoen is bijna afgelopen. Onze focus ligt weer op het nieuwe seizoen: er staan opnieuw 80 bijzondere, spannende, interessante of gewoon vermakelijke voorstellingen geprogrammeerd.

Interessant? Deel het artikel

210921keeswebsite

Namen die we alvast kunnen noemen zijn: Pieter Derks, Karin Bloemen, Pia Douwes en Christel de Laat. De verkoop start op 7 juni om 18.00 uur zowel online als telefonisch. HOFgenoten kunnen vanaf 1 juni 18.00 uur reserveren. Het programma staat vanaf 31 mei 20:15 online. 

Nieuw kaartverkoopsysteem

De komende week gaan we over op een nieuw kaartverkoopsysteem. Dat zal geen grote gevolgen hebben, behalve dat er een nieuw wachtwoord aangemaakt moet worden. Wij informeren daar binnenkort wat uitgebreider over. Voor nu betekent het dat de website er een aantal dagen uitgaat. Wilt u toch kaarten reserveren voor bijvoorbeeld Ramblin’ Boots, The Hillbilly Moonshiners (beide in Het Lommerrijk), Phion,of Ian Siegal? Dan kunt u een mail sturen naar info@hoftheater.nl

TIPavond

Op woensdag 31 mei om 20.00 uur organiseren we de TIPavond waarbij er al 6 previews te zien zijn van voorstellingen die later het seizoen avondvullend gespeeld worden. Dat zijn o.a.: Rosa da Silva en Dilana Smith. Volop variatie en voor iedereen zit er zeker iets goeds bij. Kaarten voor de TIPavond kosten €10,- . Kaarten kunnen worden aangevraagd door een mail te sturen naar info@hoftheater.nl

Theater aan de Vijver

Zet u het alvast in uw agenda? Theater aan de Vijver 24 en 25 juni a.s.
Zaterdagavond is er muziek en cabaret in onze gezellige tuin aan het water. Zondagmiddag is de toegang gratis en is er een goed gevulde middag voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Er is van alles te doen, zien, horen en proeven. De kaartverkoop voor de zaterdagavond start 25 mei. Nadere informatie volgt.

We verheugen ons nu al op het nieuwe seizoen en op al die mooie dingen die komen gaan. Graag ontmoeten we u!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *