HOFtheater kaartverkoop theaterseizoen 24|25 van start!  

Met trots presenteert het HOFtheater haar nieuwe theaterseizoen 24|25. In september trappen we af met in 2024 en 2025 voorstellingen door artiesten als Marlon Kicken, Iris Rulkens, Guido Weijers, Rob Kemps en nog veel meer.

Interessant? Deel het artikel

hoftheater bluebettes foto wim lanser
The Bluebettes © Wim Lanser

Nieuw in ons programma is de reeks ‘Wie Kent’, waarbij we een podium bieden aan opkomend cabarettalent met een serie van 6 voorstellingen verspreid over het seizoen. Koop je kaarten voor 4 ‘Wie Kent’ voorstellingen, dan betaal je er 3. Koop je kaarten voor 6 ‘Wie Kent’ voorstellingen, dan betaal je er 4.

Ook op muzikaal gebied is er veel te beleven; we verwelkomen artiesten als Tangerine (Beste Zangers 2024), Yorick van Norden, The Kilkennys en Her Majesty. Het complete theaterprogramma is te bekijken via HOFtheater.nl.

Kaarten gaan deze woensdag 22 mei om 18:00 uur in de reguliere verkoop voor iedereen.

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater?

Donderdag 23 mei betovert Alexander Broussard & Friends met “Le Canzoni Italiane”, een betoverende reis door de Italiaanse muziekgeschiedenis. Op vrijdag 24 mei is het tijd voor de reprise van “Muiters” met Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff, een hartverwarmend muzikaal theaterprogramma dat alle emoties omvat. Afsluitend op zaterdag 25 mei geniet je van de laatste voorstelling van het seizoen met de vrolijke en swingende vrouwenband The Bluebettes in “Do You Wanna Dance?

Donderdag 23 mei | 20:15 uur

Alexander Broussard & Friends – Le Canzoni Italiane
Met veel plezier introduceert Alexander Broussard zijn nieuwe programma “Le Canzoni Italiane”, waarin hij terugkeert naar zijn Italiaanse roots. De geboren Italiaanse pianist-zanger brengt een mix van klassiekers en moderne internationale hits, doordrenkt met de passie en sfeer van de Italiaanse cultuur. Van Ramazotti tot Pavarotti, van traditionals tot pop; dit gevarieerde concert belooft een reis door de emoties van vuur en melancholie.

Vrijdag 24 mei | 20:15 uur

Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff – Muiters (reprise)
De liefde voor Schotland verbindt hen. Zowel cabaretier Thijs Kemperink als zanger Erwin Nyhoff verkiezen geluk en gezelligheid boven roem en geld. Beiden hebben hun ‘roots’ in Overijssel en brengen nu samen het muzikale theaterprogramma “Muiters!” dat alle emoties van het leven omvat: van tranen van ontroering tot tranen van het lachen, en alles daartussenin. Thijs en Erwin keren terug met deze reprise van “Muiters!

Zaterdag 25 mei | 20:15 uur

The Bluebettes – Do You Wanna Dance?
Mis het niet: de laatste voorstelling van het seizoen met de vrolijke en swingende vrouwenband The Bluebettes! Deze vijf dames brengen het publiek altijd in extase met hun aanstekelijke muziek. Om het feest compleet te maken, hebben we dit keer gekozen voor een zit-/sta-concert mét dansvloer, zodat niets het dansen meer in de weg staat. Kies bij het reserveren voor een zit- of staplaats en beleef een onvergetelijke avond vol vrolijke country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul.

Let op! Zit-en staplaatsen beschikbaar voor deze voorstelling.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.