HOFtheater en amfitheater Het Lommerrijk zetten hun succesvolle samenwerking voort

Voor de 3e zomer op rij gaat het HOFtheater naar buiten! De samenwerking tussen Amfitheater Het Lommerrijk en het HOFtheater is de afgelopen jaren goed bevallen en wordt daarom doorgezet.

Interessant? Deel het artikel

lommerrijk nijhoff kemperink
Op zaterdag 10 juni komt de countryband Ramblin’ Boots naar Luttenberg. Ramblin’ Boots brengt country tot het juiste niveau. Het niveau dat country muziek verdient. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks komt de country muziek echt tot leven.In 2019 komt de allergrootste droom uit: de band wordt uitgenodigd in Amerika te spelen. Tweemaal in Myrtle Beach, in het voorprogramma van de Australische band ‘The Davisson Brothers’ en tweemaal in, jawel, Nashville! En nu dus in Luttenberg! Met o.a. de in Raalte opgegroeide Julia Hulshof.

Op zaterdag 16 september komen The Hillbilly Moonshiners naar Luttenberg met hun fantastische vertolking van Mumford & Sons. Met meer dan 400 shows door heel Europa achter de kiezen zijn The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot graag geziene gasten op de internationale podia en festivals.

Zo speelde de band meerdere malen op het Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop, Dauwpop, Nirwana Tuinfeest, Dicky Woodstock, etc…

De kaartverkoop voor beide concerten start op 3 mei om 10:00 uur. We hopen u op deze sprookjesachtige locatie te mogen ontvangen!

 

Website HOFtheater

 

Website Het Lommerrijk

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *