Hoe ziet onze Overijsselse landbouw er overmorgen uit?

Natuur en milieu Overijssel organiseert maandelijks een 'koffie-uurtje' om over actuele zaken te discussieren. Dinsdag 24 oktober de eerste sessie met Ruud Pleune.

Interessant? Deel het artikel

NMO

Elke 4e dinsdag van de maand nemen we rond koffietijd 3 kwartier om met elkaar in gesprek te gaan over een duurzaam onderwerp, samen met iemand van Natuur en Milieu Overijssel.  

Thema: Landbouw Overmorgen

Deze eerste keer is het de beurt aan Ruud Pleune en het thema is Landbouw Overmorgen.

Hoe ziet onze Overijsselse landbouw van overmorgen eruit? Wij zijn op zoek naar dromen en ideeën voor jouw straat, wijk, dorp of stad. Maar de ruimte daarbuiten maakt verreweg het grootste deel van de provincie uit. Dus laten wij bij de koffie eens gaan dromen over hoe we de landbouw in Overijssel zien. De provincie gaat ervan uit dat er een driedeling komt: een derde van het areaal hoogproductief , een derde extensief met meer plantaardige gewassen een derde met tussenvormen. Maar hoe zien wij en jullie dat?

Praat je ook mee?

We doen dit via een openbare vergadering waar je op 24 oktober welkom bent tussen 10:30 en 11:15 uur voor een bakkie en een goed gesprek. Je komt er via onderstaande link.

 

Zoomlink naar Koffie met… Ruud Pleune

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.