Hoe mooi is Salland? De carnavalsoptocht, natuurlijk met foto’s

Ida wandelt voor deze rubriek graag de mooiste wandelroute van anderen mee, om daar een sfeerverslag van te maken. Gisteren liet ze carnavalvierders wandelen en maakte zij de foto's

Interessant? Deel het artikel

carnaval raalte 20230220
Foto: Ida van den Enk

Wandelend door Salland probeert Ida van den Enk daar achter te komen! En dat op foto vast te leggen.

Heb jij een mooie wandelroute die je graag met de volgers van Hier in Salland deelt? Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@hierinsalland.nl t.a.v. Ida.

‘Vandaag geen lange wandeling maar een heel korte: nog geen kilometer en dan sta ik aan de route van de grote Sallandse carnavalsoptocht in Raalte. Om precies te zijn aan de Schapenstraat: normaliter het begin van de optocht. Maar in verband met de ‘grote verbouwing’ van het marktplein, dit jaar het einde van de optocht. Aan het enthousiasme van de deelnemers en het publiek is dat niet te merken. Er wordt nog volop gedanst, gehost, gesprongen en geintjes gemaakt met de mensen aan de kant.

Mijn missie van vandaag: het vastleggen van de geweldig mooi geschminkte gezichten van de deelnemers. Wat is daar veel zorg en aandacht aan besteed. Aan de kleding trouwens ook. Superleuk te zien dat half jong Salland met prachtig uitgedorste loop- en dansgroepen en mooie wagens waarop van alles beweegt en draait, meedoet aan deze optocht. Zoveel talenten in Salland: daar word je toch blij van? 😊

Hieronder een beeldimpressie van nog meer mooi geschminkte deelnemers.
Volgende keer weer een mooie wandeling door het Sallandse landschap.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.