Hoe maak ik een lekkere likeur?

Plattelandsvereniging Labor Wesepe/Averlo houdt op woensdag 15 februari haar jaarvergadering. Plaats van handeling is “Het Wapen van Wesepe”. Aanvang 20.00 uur.

Interessant? Deel het artikel

wapen van wesepe

Na het huishoudelijke gedeelte zal na de pauze zo rond 20.45 uur, Joke Nederhof en Ton Beumer van het “Amateur Wijnmakers en Bierbrouwers Gilde Raalte” een uitleg geven over het maken van likeur.
Joke Nederhof heeft in Wesepe de wijngaard “De Reuwe Schooten” aan de Bokkelerweg.
In november 2022 hebben 15 cursisten van Labor deelgenomen aan de cursus likeur maken.
De deelnemers hebben een aantal likeuren zelf mogen maken, onder leiding van Joke en Ton van het Gilde. De cursisten vonden het zeer geslaagd en bovendien…lekker!

Op deze avond krijgt u uitleg van Joke en Ton, over het proces van likeur maken en wat hier allemaal bij komt kijken.
Uiteraard krijgt u de gelegenheid om zelf een aantal likeuren te proeven.
Al met al belooft het een boeiende en interessante avond te worden.
Kortom een avond voor echte liefhebbers van likeur! Aanvang 20.00 uur. Niet leden zijn van harte welkom vanaf 20.45 uur.
Datum: woensdag 15 februari.
Plaats: “Het Wapen van Wesepe”, Ds. E. Kreikenlaan 8 te Wesepe.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.