Hoe kijk jij naar gezondheid. Zin in een gratis inspirerende avond uit in Raalte?

Op dinsdag 14 mei organiseert Positief Gezond IJsselland in het HOFtheater Raalte de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die benieuwd is naar een brede blik op gezondheid. Kijk, lach, leer én doe actief mee!

Interessant? Deel het artikel

Deze voorstelling wordt uitgevoerd door Theater A La Carte.
Deze voorstelling wordt uitgevoerd door Theater A La Carte.

De voorstelling ‘Dromen Vangen’ gaat over een brede blik op gezondheid. Gezondheid is namelijk zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Gezondheid is een totaalplaatje van hoe iemand leeft en zich voelt, ook wel Positieve Gezondheid genoemd. Vanuit deze brede blik richt je je niet (alleen) op wat niet goed gaat, maar juist op wat wel goed gaat en wat je belangrijk vindt.

Informatie over de voorstelling

De gratis voorstelling is op dinsdag 14 mei in HOFtheater, Voorhof 2 in Raalte. De voorstelling start om 19.30 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. Vanaf 18.45 uur is er inloop met koffie en thee. Na afloop ben je welkom om met anderen door te praten over jouw blik op gezondheid en de voorstelling.

De voorstelling is gratis, meld je wel aan via www.positiefgezondijsselland.nl. Voor vragen kun je mailen naar bijeenkomsten@proscoop.nl

Regionale beweging Positief Gezond IJsselland

In de regio werken verschillende partijen samen voor een brede blik op gezondheid. Dit doen ze vanuit ‘de Regionale beweging Positief Gezond IJsselland’. De partijen inspireren inwoners en professionals en zorgen onder andere voor trainingen.

positief gezond hoftheater

 

positief gezond hoftheater

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.