Hoe jij je tuin aanpast tegen hittestress? Filmpje!

Interessant? Deel het artikel

'@screenshot uit de video
'@screenshot uit de video

Het wordt warmer. Te warm in onze achtertuin. Aan de voorkant los je dat probleem op door minder CO2 uit te stoten. Aan de achterkant kun je je tuin aanpassen om het er langer vol te houden. Hard nodig, want het blijft nog wel even doorgaan met dat warmer worden. De CO2 die we dertig jaar geleden uitstootten veroorzaakt de warmte van nu…

Hier een filmpje over hoe je de tuin mee laat werken tegen jouw hittestress:

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.