Hoe je Salland biodivers maakt

Interessant? Deel het artikel

salland biodivers

De werkgroep Salland Biodivers is vanuit Broekland heel Salland biodivers aan het maken. Het begon met akkerranden inzaaien. Dat werd met groot enthousiasme ontvangen. Maar die randen moet je ieder jaar opnieuw doen, dus werd naar andere mogelijkheden gekeken. Zo ontstond het idee een poel te graven, werden bomen en struiken aangeplant en zo werd het project al maar groter.

In deze video legt Salland Biodivers het verder zelf uit.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.