Hoe hoog staat de temperatuur van jouw CV ketel? ACTIE: Zet ‘m op 60

Interessant? Deel het artikel

zet m op 60
De afbeelding komt uit een reclamefilmpje van 'zet 'm op 60'

Door Goed veur mekare

Hoe hoog staat de temperatuur van jouw CV ketel? Veel mensen zullen hier geen direct antwoord op hebben. Het is altijd behaaglijk warm in huis. Een comfort waar je aan gewend bent en waar je niet verder over nadenkt. Veel CV ketels staan ingesteld op de standaard fabrieksinstellingen van 80 graden. Dat is nodig in slecht geïsoleerde woningen. Met eenvoudige aanpassingen kun je die temperatuur verlagen naar 60 graden. Als je woning enigszins is geïsoleerd, blijft het bij een CV aanvoertemperatuur van 60 graden ook lekker warm in huis. Het is een eenvoudige maatregel en geeft een besparing die op kan lopen tot wel €60 per jaar. Op de website www.zetmop60.nl kun je vinden hoe je dat moet doen. Doe je ook mee?

Aarzel je? Terugzetten van de temperatuur kan altijd!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.