Historisch Festival Luttenberg viert 25-jarig bestaan

Zondag 16 juli 2023 organiseert museum De Laarman voor de 25e keer het Historisch Festival bij de manege aan de Looweg in Luttenberg. Een spektakel met ruim 250 oldtimer landbouwtrekkers, auto’s, vrachtwagens, brommers en specials.

Interessant? Deel het artikel

Laarman 230619 buiten - kopie

Activiteiten

Om er een spectaculaire dag van te maken zijn er verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Demonstraties en actieve akkerbouw werkzaamheden met historische landbouwwerktuigen uit het museum;
  • Verschillende demonstraties zoals een mobiele smederij, een paard met hoefijzers beslaan en als rode draad in de arena: parades van oldtimers en diverse shows;
  • Trekkers, vrachtwagens, specials en brommers ‘kieken’.
  • Tractoren balancerend op een grote wipwap, een prachtig paard en rijtuig stappen rond én trekkerslep voor de kinderen op een mat;
  • Stationaire motoren, pompen etc. kunt u horen sissen en pruttelen;
  • Toertochten voor de oldtimers, trekkers en bromfietsen door de omgeving van Luttenberg. Een unieke gelegenheid om deze voertuigen uit vervlogen tijden in beweging te zien en te bekijken;
  • Braderie waar een groot aantal standhouders met onderdelen, gereedschappen en miniaturen
  • Voor de kleine bezoekers is er o.a. een luchtkussen en spelletjes onder begeleiding van kinderopvang ’t Schanebroekkie.

Naast de activiteiten zijn er gezellige feesttenten én een bierhut aanwezig, waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt. Het geheel wordt opgeluisterd met livemuziek van het koor “Stuwzangers” uit Vilsteren.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Met een verwachte deelname van zo’n 250 oldtimers, belooft het een onvergetelijk dagje uit te worden!

U bent van harte welkom tussen 10:00 – 17:00 uur. De entreeprijs is € 6,- per persoon. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang, begeleiding is verplicht. Parkeren bij het terrein is gratis.

Aanmelden

Wilt u als deelnemer met uw oldtimer voertuig meedoen aan dit Historisch Festival, dan kunt u zich aanmelden via www.delaarman.nl

 Website De Laarman

 

Facebookpagina Historisch Festival Luttenberg

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *