Het is modemaand bij Het Goed

De zomerse outfits maken langzaamaan plaats (op deze week na☀️) voor een tussenjas, warme trui en je favoriete paar winterlaarzen. Loop jij samen met ons de zomer uit? We inspireren je graag met de huidige mode- en kleurtrends, maar dan duurzaam én voor prima prijsjes.

Interessant? Deel het artikel

Het Goed 230917 poster modemaand

Ontdek meer mode-inspiratie op onze website en plan je volgende winkelbezoek bij Het Goed bij jou in de buurt.

Welke kledingstijl past bij jou?

Beleef de tijdloze elegantie van City & Chic, omarm de altijd bruisende vibe van Urban & Streetwear en keer terug in de tijd met de charme van Retro & Vintage. Elke kledingstijl biedt een unieke manier om jouw persoonlijkheid te uiten en je garderobe te vernieuwen met unieke, duurzame én stijlvolle items.

Modetrends voor het najaar

Is jouw garderobe al voorbereid op het herfstseizoen? Laat je inspireren door de seizoenstrends en omarm de kleurenpaletten die we volop in het straatbeeld gaan zien. En het beste deel? Alle trends kun je vinden in onze warenhuizen. Want in de modewereld draait alles om cycli: wat ooit in was, komt altijd weer terug. Laat je inspireren door de schatten die je bij ons kunt ontdekken.

 

Klik hier voor alle info

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Op kamers… en dan ook goed

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *