Het HOFtheater Raalte gaat naar buiten met het festival Theater aan de Vijver

Voor de derde keer wordt het festival Theater aan de Vijver georganiseerd.  Met nu ook een theateravond op zaterdag vol goede muziek en verrassend cabaret.

Interessant? Deel het artikel

HOFtheater 230617 aan de vijver

De zondagmiddag is ’traditiegetrouw’ voor jong en oud met veel activiteiten. Kaarten voor zaterdagavond kosten €10,-, de zondagmiddag is gratis toegankelijk.

Zaterdag 24 juni vanaf 20.00 uur

Erik Neimeijer:
Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson zijn samen verantwoordelijk voor de mooiste liedjes van Amerika en vormden samen de supergroep Highwaymen. Zanger/gitarist/pianist Erik Neimeijer vertelt de mooiste verhalen, zingt de prachtigste liedjes en belicht deze grootste ego’s van de countrymuziek.

Klapstoelkabaret:
Met optredens van Thijs van de Meeberg en Selma Visscher
Sweet Judy Blue:
Weinig andere bands hebben zo’n grote voetdruk achtergelaten op meerstemmige popmuziek als Crosby, Stills & Nash toen zij in de jaren ’60 elkaar vonden. Toen de Utrechtse singer-songwriters Gildor van Beers, Eric Kerns (US) en Richard Cejer (UK) een soortgelijk Eureka-moment hadden toen ze voor het eerst samen zongen, viel het kwartje al gauw.

DJ Eric Witteveen vult de stiltes en brengt de juiste sfeer.

Zondag 25 juni van 13.00 – 17.00 uur:

Voor de familie:
De theatervoorstelling ‘De Drie Biggetjes’ is 3 keer te zien.
Doorlopende activiteiten zoals Aquaballen, Blotevoetenpad en Rijdende Dieren.
Er is een (timmer)workshop Platte Dierentuin en er kan volop worden geknutseld.
Voor volwassenen:
Klapstoelkabaret met Lonneke van Dort en Sjoerd van Capelleveen.

DJ Sax and Tracks speelt ontspannen lounge muziek, er zijn hangmatten, een bloemenschommel en nog veel meer. Tijdens het hele festival zijn op verschillende plekken lekkere hapjes en drankjes te koop, zoals een cocktails van Retropartydrinks en zelf pizza’s bakken.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop is te hier vinden.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.