Het Britten Jeugd Strijkorkest in het HOFtheater Raalte

Het is tijd om kennis te maken met iets nieuws in het HOFtheater! Met veel plezier ontvangen we namelijk op zondagmiddag 14 januari de enthousiaste leden van Het Britten Jeugd Strijkorkest met hun bevlogen dirigente Loes Visser.

Interessant? Deel het artikel

Britten Jeugd Strijkorkest
Britten Jeugd Strijkorkest

Zij geven een nieuwjaarsconcert. Een mooie manier om elkaar de beste wensen over te brengen en dit nieuwe jaar te beginnen! Het orkest bestaat uit jonge talentvolle strijkers uit Oost-Nederland die de kans krijgen hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Het motto daarbij is: kwaliteit, warmte, bezieling en plezier. Er wordt nauw samengewerkt met het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. 

Programma

  • Händel – La Rejouissance uit Royal Fireworks Music
  • Farkas – Piccola Music di Concerto
  • Mozart – Vioolconcert KV 211 met solist: Ruben Ide
  • Pauze
  • Pärt – Fratres met solist: Ruben Ide
  • Bizet/Sjtsjedrin – Carmen Suite

Het concert is bij te wonen op zondagmiddag 14 januari om 15.00 uur. Kaarten kosten €15,00

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website hieronder of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Website HOFtheater

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.