Henny Lammers stopt als raadslid BurgerBelangen

BurgerBelangen-raadslid Henny Lammers stopt eind deze maand als gemeenteraadslid in de gemeenteraad van Raalte. Hij wordt opgevolgd door Sylvia van der Heide. Lammers geeft aan dat hij zich meer wil focussen op zijn taak als partijvoorzitter.

Interessant? Deel het artikel

henny lammers burgerbelang
Henny Lamers BurgerBelangen

Henny Lammers: “Ik heb de afgelopen 5 jaren mijn raadswerk met heel veel plezier vervuld. Ik vind het op mijn 68ste tijd om terug te treden, maar wel zeer belangrijk om actief bij de partij betrokken te blijven.” BurgerBelangen behaalde bij de afgelopen verkiezingen zeven zetels, en mag als onderdeel van de coalitie twee wethouders leveren. Naast een grote fractie is er een actieve steunfractie.

Lammers wil de komende periode focussen op de ontwikkeling van de partij. “Onze partij is groter en volwassener geworden. Ik wil het de aandacht geven die het verdient, vanuit mijn rol als partijvoorzitter.”

Sylvia van der Heide volgt hem op. Zij heeft al ruime ervaring in de gemeenteraad. De afgelopen raadsperiode zat zij ook al in de gemeenteraad, ook namens de fractie van BurgerBelangen Raalte. Na een korte periode als wethouder in het huidige college, geeft Van der Heide aan de politiek nooit echt losgelaten te hebben, en uit te kijken om zich weer in te kunnen zetten voor inwoners van de gemeente Raalte. “Ik heb ongelofelijk veel zin om het raadswerk weer op te pakken! Mijn gedrevenheid om voor alle inwoners het beste resultaat te behalen is onverminderd groot.”, aldus Van der Heide.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 26 januari neemt Henny Lammers afscheid, en zal Sylvia van der Heide worden geïnstalleerd.

Sylvia van der Heide BurgerBelangen

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden