Help Salland gezonder maken! Wij zijn op zoek naar jouw verhaal

Interessant? Deel het artikel

doctor-563429_1920

Werk jij bij een onderneming, vereniging, instantie of (semi-)overheid en houd jij je bezig met zorg en/of gezondheid in de breedste zin? Of ben je als vrijwilliger actief op het gebied van zorg en gezondheid? En wil je Salland graag laten weten wat jij doet? Deel dan jouw verhaal op Zorgsaam in Salland!

Wat is Zorgsaam in Salland

Zorgsaam in Salland is een (online) platform waar kennis gedeeld wordt over diverse initiatieven uit de regio op het gebied van gezondheid en zorg. Wij behandelen gezondheid en zorg in de breedste zin, denk aan onderwerpen als: weerstand, corona, mantelzorg, beperking, voeding of mentale gezondheid.
Wij delen kennis van hoofdzakelijk Sallandse / West-Overijsselse initiatieven en we laten Sallanders die elders in het land meewerken aan initiatieven aan het woord. Wanneer ergens anders op de wereld initiatieven plaatsvinden die wij wel vinden passen in Salland dan berichten wij hier vanzelfsprekend ook over.

Onlangs plaatsten wij de volgende artikelen op onze website:

Wat moet jij doen?

Wil jij graag jouw verhaal graag delen met Salland? Stuur dan een e-mail naar info@zorgsaaminsalland.nl. Je mag natuurlijk gewoon wat aanleveren, maar als je eerst even met ons wilt sparren dan is dat ook goed. Heb je ook een mooie liggende foto waar jij, je bedrijf/vereniging op staat? Of heb je een mooie liggende foto van het onderwerp?

Wat levert het op?

Via dit platform willen wij Sallanders informeren over de diverse gezondheidsheidsinitiatieven in onze mooie regio. Voor de deelnemende bedrijven/verenigingen levert het aanleveren van artikelen zichtbaarheid en free publicity op, daarnaast wordt een linkje op ons platform naar jouw website ook erg gewaardeerd door Google. En wie weet leidt jouw verhaal tot nieuwe kansen, ideeën of zelfs klanten.
Omdat we graag willen informeren zitten er vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden!

Onderdeel van Hier in Salland

Zorgsaam in Salland is onderdeel van het grotere initiatief “Hier in Salland”, waarbij we Sallanders willen informeren over (Sallandse) initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zorg en cultuur.
Op dit moment staan de platforms Opinie in Salland, Duurzaam in Salland en Cultuur in Salland al online. In de nabije toekomst hopen we ook Werken in Salland, Sport in Salland en Wonen in Salland op te tuigen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.