Help mee van Noordmanshoek een energietuin te maken

Interessant? Deel het artikel

noordmanshoek

Noordmanshoek in Wijhe wordt een energietuin. Natuur en Milieu Overijssel zoekt mooie ideeën om dat vorm te geven. Heb jij een innovatie die in dit plan past, of ken jij misschien partijen die het interessant zouden vinden om hier innovaties te laten zien of te testen? Laat het aan Natuur en Milieu Overijssel weten!

Klik hier om er alles over te lezen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *