Help het klimaatakkoord en vraag een energiescan aan

Interessant? Deel het artikel

In 2030 wordt 70% van de energie die we gebruiken opgewekt door zon en wind. Dat is de kortste samenvatting van het Klimaatakkoord. Hoe dat te bereiken? Stap voor stap. Stapje voor stapje.

Want het kabinet wil mensen niet op kosten jagen. De energierekening gaat juist omlaag. Vooral als je de overstap maakt naar duurzame energie. Daarom komt er flink extra geld voor ondersteuning van mensen die er klaar voor zijn stappen te maken. Dat geld komt ondermeer terecht bij de lokale energieloketten om op die manier mensen te ondersteunen.

Energieloket Salland biedt energiescans aan die je nu al kunt laten doen. Want waarom wachten als je nu al geld kunt besparen, terwijl je meteen een klimaatbijdrage levert?

Klik hier voor meer info voor een energiescan.
Klik hier voor subsidiemogelijkheden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *