Help Erwin Nyhoff de Top 2000 in

Interessant? Deel het artikel

erwin nijhoff

Het is er de tijd van het jaar weer voor: de Top 2000. Duo Höllenboer heeft ooit laten weten te hopen dat ‘Busje Komt Zo’ daar nooit in terecht zal komen. Erwin Nyhoff denkt daar heel anders over. Hij wil maar al te graag dat zijn grootste hit ‘You Still Think’ een notering in de lijst der lijsten binnensleept.

Erwin Nyhoff uit Heeten vertelt daarover breeduit in De Stentor. ,,Een plek in de lijst is niet alleen mooi, het levert ook boekingen op. Ik moet als muzikant ook overleven in deze tijd.” En daarmee noemt hij het beestje bij de naam: coronatijd is een zware tijd voor de hele kunstsector. Hoe makkelijk is het even op Erwin te stemmen: gewoon hier klikken en het wijst zich verder vanzelf.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.