Help de bieb in Wijhe boeken verhuizen

Voorbijgangers in de Langstraat hebben het allang gezien: op nummer 58-62 wordt druk verbouwd. Op vrijdag 5 juli opent daar de nieuwe vestiging van Bibliotheek Salland in Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek wijhe interieur

De vestiging aan de Kerkstraat sluit op maandag 17 juni. Tot dat ogenblik mag elk lid in Wijhe tijdelijk 100 boeken lenen. ‘Mensen vragen me nu al of het echt waar is’, vertelt medewerker Iris Hengelmolen. ‘En het klopt echt! Wij willen namelijk dat we zo weinig mogelijk boeken moeten verhuizen. Daarom hebben we de ruimte op de lenerspas tijdelijk uitgebreid van vijftien naar honderd boeken.’

Na de sluiting zullen er heus nog boeken overblijven in de kasten. En ook daar vragen we de hulp van alle boekenliefhebbers uit Wijhe.

Iris: ‘Op dinsdagochtend 18 juni van 10 tot 11 kunnen we alle handjes en alle wieltjes gebruiken! Dus haal je kruiwagen uit de schuur, pak je boodschappentrolley of leen de rollator van je oma, en help ons de resterende boeken overbrengen naar de nieuwe plek. Dan kan je daar gelijk zien hoe mooi het gaat worden.’

 

Meer informatie op www.bibliotheeksalland.nl/verbouwing

bibliotheek wijhe verhuizing

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.