Heerlijke, feeërieke en zwoele avond bij Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg met fotoverslag

" A night like this" was een van de nummers bij het Zomerfestival in het bos van het Lommerrijk. En wat voor een avond....warm tot diep in de nacht, een fantastisch swingende bigband De Bergklanken, vijf harmonieuze stemmen van de dames van Cloud9 , akoestische begeleiding van Mariëlle en Gijs, een sfeervolle bar onder de bomen en een gezellig publiek! Wat wil je nog meer voor het échte zomergevoel? Kijk hier de foto's.

Interessant? Deel het artikel

jenneke 230711 lommerrijk 03

De muziekvoorstelling zaterdagavond 8 juli was er eentje met een lokaal karakter. De Luttenbergse muziekvereniging De Bergklanken liet horen dat ze onder de nieuwe dirigent Erik Zweers bepaald niet hadden stilgezeten. In februari al druk geweest met het instuderen van The Passion, sinds die tijd de blaren op de vingers en de lippen gekregen om maar liefst 18 nieuwe nummers op het repertoire te krijgen!

Een eigentijds programma: rock & roll, popsongs, metal. Het goed gevulde theater (ondanks stevige concurrentie van bbq’s, beachvolleybal toernooi, familiedagen) genoot van onder andere Metallica, Nirwana, Guns ’n Roses, maar ook Neil Diamond, Beatles, Golden Earring, CCR, Queen en Goldband.

Afwisseling was er door de vijf dames van Cloud9 (nummer 6 had nog ouderschapsverlof) die de gevoelige snaar wisten te raken met liefdesliedjes, luisterliedjes en daarbij werden begeleid door of de bigband Bergklanken, of het combo Mariëlle en Gijs, op gitaar en cajundrum:  een kistentrommel.

Het hele bos was feeëriek aangekleed met vlaggetjesslingers, verlichte kwallen van stof en kant en lampjessnoeren in allerlei kleuren. Het gezellige barretje kon niet gepasseerd worden zonder een ijskoud biertje of iets anders uit de teil met ijsblokjes.

De uitsmijter : disco en onvervalste soul met Uptown Funk en Think! Gauw naar huis omdat het nu toch wel afkoelde? Integendeel, het bleef nog lang gezellig in de bosfoyer… Het was een heerlijke muzikale avond,  zelfs zonder muggen!

 

Volgende datum die je niet mag missen: woensdag 19 juli: Boek in het Bos voorleestheater, 18.30 uur!

Website Het Lommerrijk

 

Website De Bergklanken

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.