Heb jij jouw Luttenberg Top700 lijst al klaar? Versturen maar!

Er wordt al volop gestemd. Velen hebben de lijst met hun mooiste liedjes al ingestuurd en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wil jij dat jouw favoriete nummers ook in de Top 700 komen en heb je nog niet gestemd? Stuur dan snel jouw lijst in. Dit kan nog tot 1 juni! Tipje van de sluier: de voorlopige Top 3 in de tussenstand is compleet anders dan de vorige editie, al moeten we er gelijk bij vermelden dat dit elke dag weer verandert.

Interessant? Deel het artikel

luttenberg top 700 poster

Dit jaar wordt er ook een nieuw onderdeel toegevoegd aan de Luttenbergse Top700. Lokale kunstenaars kunnen namelijk hun muziek-gerelateerde kunst tentoonstellen in Elckerlyc tijdens het evenement. Kunst in de vorm van o.a. portretten en schilderijen. Waar iedereen gratis kan komen kijken én luisteren.

Wanneer

De 4e editie van de Top700 gaat plaatsvinden van: 16 t/m 20 augustus!

Stemmen

Nu eerst stemmen. Zonder stemlijsten, geen Top700. De basis wordt dus gelegd van nu tot 1 juni.

Zend gauw jouw lijst in via deze link

 

top 700 luttenberg muziek logo

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.