Hasan Kaddour: Vluchtelingenbombardement

Interessant? Deel het artikel

Foto PxHere
Foto PxHere

Een van de tragedies van het huidige tijdperk dat de geschiedenis later een schande voor de mensheid zal noemen, in niets anders dan de tijdperken van slaven en slavernij! De kwestie van het gebruiken van vluchtelingen in koude oorlogen en de belangen over en weer tussen staten.

Door Hasan Kaddour

Het is duidelijk dat alle landen aandacht hebben voor wat men het “vluchtelingenwapen” of de “vluchtelingenbom” kan noemen en ze werken er allemaal aan mee om deze “bom” op de smerigste en meest onmenselijke manieren te exploiteren om politieke belangen te bereiken!

Turkije en het vluchtelingenwapenbestand dat ze afsloten is groter dan de zaak. Door deze kwestie heeft het een bom gecreëerd die Europa bedreigt en daardoor heeft het ook een voldongen feit opgelegd aan buurlanden zoals Syrië, Irak en zelfs Rusland.

Nu halen Wit-Rusland en Rusland vluchtelingen uit Irak en beloven ze driesterrenhotels en een veilige grensoverschrijding naar Europa en worden zo gebruikt als een wapen tegen Europa door Rusland en Wit-Rusland. Dit is volledig vergelijkbaar is met de tijden van slavernij, met de kwellingen van de slaven die met kettingen om hun nek werden rond gesleept over de wereld!

Zo ontstaat er een nieuw vluchtelingenprobleem in Oost-Europa:

  • Amerika zorgt door haar terugtrekking opnieuw voor een exodus van Afghanen en lokt daarmee een asielgolf uit omdat noch mens noch dier het nieuwe regime accepteert. Amerika is na 20 jaar oorlog als een dief in de nacht weggevlucht zodat de deuren van het Afghaanse probleem weer wagenwijd opengezet zijn.
  • Europa hanteert haar verborgen agenda met betrekking tot deze zaak!
  • Enkele kleine, parasiterende landen waarvan de budgetten volledig afhangen van wat ze uit de wereld weten los te krijgen, zogenaamd in naam van de vluchtelingen, zoals vooral Jordanië.

Kortom, vluchtelingen zijn een van de goedkoopste wapens geworden, voor de politiek het meest lonend. De grootst denkbare schande en het grootste kwaad door wat de ‘mensheid’ wordt genoemd.

Het lijkt erop dat slavernij in het algemeen en de slavernij van mens tot mens nooit eindigt, maar alleen de namen veranderen..

Aan de andere kant:

Niemand denkt na over wat de vluchtelingenproblematiek zal achterlaten in termen van demografische veranderingen in de wereld in het algemeen.

Waardoor waarschijnlijk hele landen van de kaart zullen verdwijnen.

Andere landen krijgen problemen met identiteit

Niemand denkt aan de gevolgen

Het is als de atoombom die de Amerikaanse piloot boven Japan liet vallen. Hij vervolgde gewoon zijn weg en zag niet wat er achter hem zou gebeuren.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.