Hallowieje spooktocht

Hallowieje organiseert dit jaar weer een grote wandel spooktocht! Van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober staat Wijhe weer in het teken van Halloween. Aan de inwoners van Wijhe wordt gevraagd om vanaf maandag 17 oktober de tuin en/of woning te versieren.

Interessant? Deel het artikel

griezel groep

Na succes van vorig jaar ook dit jaar jaar weer Trick or Treat op donderdag 20 oktober waarbij kinderen (al dan niet met hun ouders) verkleed als griezelfiguur langs de versierde straten en huizen kunnen gaan om lekkernijen te scoren. Wanneer er open wordt gedaan moeten ze zo hard als ze kunnen ‘trick or treat’ roepen. Even voor de duidelijkheid: alleen de huizen die in Halloweensfeer zijn gebracht doen mee. Trick or treat duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Het Party & Pannenkoeken Restaurant Lokate staat de hele week in het teken van Halloween. Ook de bediening is verkleed. Daarnaast zijn er diverse speciale activiteiten.
Op vrijdag 21 oktober volgt de jaarlijkse lampionnenoptocht. Vertrek is om 19.00 uur bij Lokate. Deelname kost 2 euro per kind (inclusief lampion, glaasje limonade en een suikerspin).
Voor kinderen van gasten van het restaurant is deelname gratis.

Op zaterdag 22 oktober is er weer een spooktocht. Weer net zo lang als andere jaren, en net zo eng!
De deelnemers lopen een wandelroute door Wijhe en omgeving. Onderweg worden ze opgewacht door griezels.

De start is bij Lokate.
Kinderen onder de 12 jaar kunnen starten vanaf 19.00 uur; vanaf 20.00 wordt het echt spannend!

De deelnamekosten bedragen 12,00 euro. Kaarten zijn te koop bij Primera Schippers en bij Lokate. De avond wordt afgesloten met een afterparty bij Lokate.
Entree en hapjes zijn gratis!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *