Grote deelname aan de actie ‘schone rivieren’ georganiseerd door o.a. IVN Olst-Wijhe

De door IVN Olst-Wijhe in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en IVN Overijssel georganiseerde actie was een succes!

Interessant? Deel het artikel

schone rivierenactie 29 okt 2022 (9)221104

Met een groep van 12 personen, waaronder een jonge knul, is er afgelopen zaterdag 29 oktober van ’s morgens 09.00 tot 12.00 uur een grote schoonmaakactie langs de oever van de IJssel gehouden. Het werd het een actieve werkdag langs de IJssel. Het hele stuk vanaf de Parkeerplaats aan de Barloseweg tot en met de Loswal is onderhanden genomen is door het IVN. Een groep dames van het Sallands Vrouwenkoor namen richting Herxen een traject voor hun rekening. We kregen van voorbijgangers veel duimpjes! We hopen dat het opruimen effect heeft op het minder weggooien van afval. Want 8 volle zakken totaal plus 4 grote gebruiksartikelen is wel heel veel. Hierdoor hebben we wel weer een steentje kunnen bijdragen aan het doel om te komen tot een schone rivier(oever). Belangrijk voor het welzijn van al wat leeft rondom die rivier.
Al een aantal jaren vindt deze opruimactie plaats en dat is noodzakelijk! Iedereen, klein en groot, is weer welkom bij de volgende acties op de zaterdagochtend in 2023.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *