GroenLinksPVDA Politiek Café in het Holstohus Olst

Kandidaat kamerlid Lyle Muns en gedeputeerde Martijn Dadema doen mee aan Politiek Café van GroenLinksPvdA Olst-Wijhe

Interessant? Deel het artikel

210713kees
Cultuurhuis Holstohus Olst

GroenLinks en de PvdA Olst-Wijhe organiseren op donderdag 9 november 2023 een Politiek Café in het Holstohus te Olst. Dit met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023. De lokale afdelingen nodigen de inwoners van Olst-Wijhe om mee te praten tijdens het Politiek Café. Met name de jonge inwoners zijn welkom.

Thema’s die aan de orde komen zijn herstel van vertrouwen, klimaatrechtvaardigheid, bestaanszekerheid en de leefbaarheid van het platteland

Deze thema’s worden onder andere besproken met kandidaat Kamerlid Lyle Muns, gedeputeerde Martijn Dadema van de provincie Overijssel en met de gemeenteraadsleden Wilfred Vruggink en Petra Koekkoek.

In het gesprek met Lyle Muns komen thema’s als bestaanszekerheid en klimaatrechtvaardigheid aan de orde. Specifiek wordt ingegaan op de rol van jongeren in de politiek. Martijn Dadema is inmiddels 100 dagen gedeputeerde. Hij zal worden bevraagd op zijn eerste ervaringen. Niet uitgesloten moet worden dat daarbij ook het thema zonnevelden aan de orde komt. De raadsleden Koekkoek en Vruggink gaan in op de lokale actualiteiten en de groen rode samenwerking op lokaal niveau.

Gespreksleider

Toon Schuiling, burgerraadslid Olst-Wijhe.

Wanneeer

9 november 2023 om 20:00 u

Waar

Holstohus
Jan Schamhartstraat 5
Olst

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.