Green Friday bij Kringloop Het Goed

De Green Friday beweging groeit en organiseert vandaag een bijzondere manier om verantwoord te shoppen.

Interessant? Deel het artikel

Het Goed 221124 Green Friday

Vandaag is het Green Friday, de steeds populairdere tegenhanger van Black Friday. We willen koopjesjagend Nederland laten zien dat het anders kan door leuk én voordelig tweedehands te shoppen. Daar doe je jezelf én de wereld een plezier mee. Om het extra aantrekkelijk te maken, hebben we ook nog een leuke winactie.

Check hier onze vestigingen >>

Shop je mandje vol goeds

Het klimaat is actueler dan ooit. Wist jij al dat je heel eenvoudig kan bijdragen door vaker voor tweedehands te kiezen? Voor een gemiddeld Nederlands huishouden geldt namelijk dat de aankopen van nieuwe spullen maar liefst een derde deel bedraagt van de totale CO2-uitstoot. Met Green Friday willen wij vooral de positieve impact van tweedehands shoppen benadrukken. Want één kilogram hergebruik staat gelijk aan één kilogram CO2-besparing.

Door bewuster te consumeren en minder nieuw te kopen, draag je een steentje bij aan de oplossing van de klimaatcrisis. Directeur van Het Goed Willem van Rijn: ‘Wij zijn absoluut voor shopplezier. En wat ons betreft is dat het grootst als je spullen een tweede leven geeft. Dat willen we graag iedereen meegeven met Green Friday. Door hergebruik realiseren we serieuze impact. Dankzij onze klanten hebben we in 2022 al meer dan 26 miljoen kilo CO2 bespaard. Dat staat gelijk aan de CO2 opname van 3.5 miljoen bomen’.

Wil jij ook meedoen en laten zien dat het anders kan?

Kom dan deze Green Friday langs bij Het Goed in Wijhe!

Raad het gewicht en neem je spullen gratis mee

Eigenlijk is het dus iedere vrijdag groen bij Het Goed. Op deze Green Friday benadrukken we de positieve impact van tweedehands shoppen nog eens extra met een leuke winactie! Doe jij ook mee morgen?

Vul je mandje met de leukste items en raad het gewicht van jouw gevulde winkelmandje. Heb je het goed, dan neem je de inhoud gratis mee naar huis!*

Zo zie je meteen ook hoeveel CO2-uitstoot je bespaart door tweedehands te shoppen. Dat is shoppen met een Goed gevoel.

 

Zien we jou ook morgen? Samen maken we het groen!

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *