Gratis biologisch pakket voor Karin van Dam

Interessant? Deel het artikel

karin van dam
'@eigen foto

Karin ten Dam won een biologisch pakket uit de boerderijwinkel van Overesch omdat zij een (gratis) abonnement op de nieuwsbrief van DuurzaaminSalland heeft.

“Ze was blij verrast met het mailtje van Duurzaam in Salland dat ze een verrassingspakket had gewonnen” meldt Maaike Hondshorst vanuit de winkel. “Bij het ophalen van het pakket was ze erg blij met de producten die erin zaten!”

Iedere maand een nieuwe winnaar

Iedere maand verloten we een pakket. Als jij ook kans wil maken op zo’n cadeau, neem dan gratis en voor niets onze nieuwsbrief. Dan word je meteen iedere zondagmorgen op de hoogte gebracht van duurzaam nieuws in Salland van de afgelopen week.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.