Gosse Jongstra: Hier niets. Daar alles.

Onze creatieve columnist Gosse Jongstra heeft het momenteel behoorlijk voor de kiezen. Daarom lukte het deze week niet het inspiratielampje te ontsteken. Heel veel sterkte toegewenst!

Interessant? Deel het artikel

arm lamp idee gosse pxhere

Het gebeurt wel vaker. Dat ik ga beginnen aan deze column, en nog geen idee heb waarover het zal gaan en waar het al schrijvende heen gaat. Zo ook nu. De vraag is natuurlijk of ik u daarmee lastig moet vallen. 

Ik kan zelf beslissen dat er deze keer niets in het vat zit. Ik hoef niks. Maar ik wil het ook niet op mijn geweten hebben dat mensen die eerder tegen me zeiden dat ze elke week mijn stukje lezen, nu van boven naar beneden scrollen en nog een keer van links naar rechts op zoek naar mijn stukkie.

Natuurlijk zijn er onderwerpen zat. Maar heb ik er iets over te melden. Vind ik er iets van. Kan ik het ergens mee verbinden. Er een grap over maken. Of mezelf op de hak nemen. Of, meer toepasselijk deze keer, heb ik er zin in. Nee.

Nu zet ik mijn aandacht, mijn ziel, mijn hart, mijn energie in voor iets anders. Voor daar. Voor haar. De laatste zin van de column, die nu moet volgen, is meestal een kwinkslag, een knipoog of een relativering. Die ontstaat vanzelf tijdens het schrijven. Ook dat lukt niet goed.

Nou ja, u hoeft in ieder geval niet te zoeken.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.