Goed Veur Mekare gaat adviseren bij huizen verduurzamen

Interessant? Deel het artikel

logo goed veur mekare

Door Goed Veur Mekare

Binnen de coöperatie Goed Veur Mekare is sinds kort een Werkgroep gestart met als onderwerp het verduurzamen van woningen in Olst-Wijhe. Om te beginnen willen wij achterhalen hoe wij u daarbij het beste kunnen ondersteunen. In hoeverre bent u met deze thema’s bezig en hoe kunnen wij u helpen om uw huis(houden) te verduurzamen?

Laat ons weten wat Goed Veur Mekare voor u kan betekenen!

Om deze behoefte te peilen hebben wij een enquête opgesteld. Wij nodigen de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe uit om deze via www.goedveurmekare.nl in te vullen. Ongeacht of u in een huurwoning dan wel in een eigen woning woont.

Nederland, en derhalve ook Olst-Wijhe, moet hard aan de slag met een omvangrijke energietransitie. Naast een opgave voor het opwekken van duurzame energie zoals zon en wind, zullen binnen 10 à 20 jaar onze huizen een belangrijke bijdrage moeten gaan leveren. Ieder huishouden krijgt te maken met thema’s als besparen, isoleren, zonnepanelen en warmtepompen. Daarbij willen wij u helpen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.