Giny Hoogeslag: Tot ziens, burgemeester Dadema!

HierInSalland vraagt haar volgers een reactie te schrijven op het afscheid van Raalter burgemeester Martijn Dadema, die gedeputeerde wordt bij de provincie Overijssel. Vandaag de brief van Giny Hoogeslag uit Heeten, Giny is initiatievencoach Kracht voor Salland en actief voor Leader, Stimuland en Heeten Durft.

Interessant? Deel het artikel

dadema screenshot

Dag Martijn,

Toen ik hoorde van je toekomstplannen dacht ik als eerste: “Machtig, wat fijn voor Overijssel! Een team van zulke goeie bestuurders in het Zwolse, dat hebben we maar mooi getroffen met z’n allen.” Stuk voor stuk mensen die bereid zijn om te luisteren naar alle kanten van een verhaal en tegelijk niet bang om besluiten te nemen waar het nodig is.

Neemt niet weg dat het voor Raalte wel even slikken is. Tja. En toch klopt het simpelweg zoals het gaat; het is een logische stap op een logisch moment. Je werk in Raalte zit er op. Van harte bedankt voor je bevlogen inzet voor ons als inwoners. Toegankelijk, betrokken en verbindend.

Het was mij in ieder geval een waar genoegen. En dat blijft het, laten we wel wezen, want Zwolle ligt gewoon op fietsafstand.

Hartelijke groet en succes toegewenst!

Giny Hoogeslag

 

Giny Hoogeslag

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *