Gezocht: sportieve en gezellige teamgenoten voor volleybalteam

Dames Recreanten 2 van Volleybalvereniging De Hooiberg uit Olst is op zoek naar gezellige en sportieve teamgenoten. Het team bestaat op dit moment uit zeven speelsters en speelt in de 4e klasse.

Interessant? Deel het artikel

Dames Recreanten

Trainingen vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Wedstrijden, met uitzondering van uitwedstrijden, worden op trainingsavonden gespeeld. Iedereen die een passie heeft voor volleybal en ook wel te porren is voor een gezellige ‘derde helft’ is van harte welkom om een keer mee te komen trainen. Aanmelden voor een training kan door een mailtje te sturen naar: technischecommissie@vvdehooiberg.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.