Gezocht: duurzame huizen in de gemeente Raalte

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in de gemeente Raalte.

Interessant? Deel het artikel

gemeente raalte

Heb je plannen om te verbouwen? Of wil je energie besparen in je woning? Laat je inspireren door anderen.  Via het onafhankelijke platform ‘Duurzame Huizen Route’ delen huiseigenaren hun ervaringen met het duurzamer maken van hun woning. Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november openen in het hele land huiseigenaren hun deuren. Een unieke kans voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met duurzaam bouwen en wonen.

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in de gemeente Raalte. Ervaringen met isolatie, warmtepomp, zonneboiler, gebruik van natuurlijke materialen of een geheel energiezuinige woning; elke ervaring telt! Een ervaringsverhaal van een huiseigenaar brengt duurzaamheid dichterbij en helpt anderen op weg. Iedereen die kennis wil delen, kan zijn huis hier aanmelden.

Gemeente Raalte ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning ook aan te melden als voorbeeld.

Meer informatie

Naast het evenement van de duurzame huizenroutes op 29 oktober en 5 november is de Nationale Duurzame Huizen Route ook een platform waar je informatie kunt vinden over duurzaam wonen. Het hele jaar door kun je hier vragen stellen aan duurzame huiseigenaren.

Advies op maat

Het gemeentelijke energieloket Duurzaam Bouwloket helpt je graag op weg met adviezen bij het verduurzamen van je huis. Vraag bijvoorbeeld een gratis energiescan aan of doe de subsidiecheck. Klik hieronder.

Duurzaam Bouwloket Raalte

 

 

logo gemeente Raalte

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.