Geweldig boekenfeest in Wijhe!

Wat een supergave middag hebben wij met elkaar gehad tijdens de boeklancering van 'De koe zonder veren'! En kon de koe vliegen? Ze probeerde het in ieder geval wel (met een beetje hulp ;-). Maar misschien heeft de koe net als de andere dieren in dit prentenboek, wel een heel ander bijzonder talent....

Interessant? Deel het artikel

boekenfeest

Afgelopen zaterdag was het één groot feest in het centrum van Gastvrij Wijhe! Ruim 50 familieleden, vrienden & belangstellenden kwamen samen bij boekhandel Jacobs & Jansen om daar de boeklancering mee te maken van ‘De koe zonder veren!, alweer het derde prentenboek van Nienke van Dijken en Jasper Hofman.

De recent vernieuwde boekhandel Jacobs & Jansen van Marieke Jacobs en Manon Jansen bood op deze stralende dag het perfecte decor. De nieuwe indeling maakt het huiselijker. Het voelt vertrouwd en het geeft De Langstraat, samen met de nieuwe woon- en cadeauwinkel Goud!, nieuw elan.

De koe zonder veren!
Het nieuwe educatieve prentenboek van Nienke en Jasper gaat over een koe zonder veren, een varken op een nest, en nog veel meer bijzondere boerderijdieren. Een prachtig verhaal op rijm over zelfvertrouwen, samenwerken, dromen en talenten, maar bovenal jezelf durven en mogen zijn! We zijn allemaal verschillend, zowel in uiterlijk als in dat wat we kunnen en in wie we zijn. Iedereen is anders met z’n eigen knappe talent! Durf jezelf te zijn! Door te proberen, te leren en samen te werken ontdek jij wie jij bent met jouw eigen prachtige talent. Iedereen mag er zijn, je bent mooi zoals je bent! Bij het prentenboek is een lesbundelgemaakt geschikt voor de onderbouw van het basisonderwijs. In deze lesbundel zitten meer dan 120 pagina’s met lesactiviteiten op de gebieden taal, rekenen, muziek, creatief, filosofie en sociaal emotioneel vlak.

De herhaling in het verhaal oefent op een speelse manier de taal- vaardigheid en het beginnend lezen. thema’s: de boerderij, de gouden weken, identiteit, familie, dit ben ik, talenten, vriendschap, fantasie.

 

 

Foto’s: Jan Amse

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *