Gerard Alderliefste & Friends waren in het HOFtheater, een recensie

Recensie optreden “Une belle histoire” van Gerard Alderliefste & Friends, op 20 maart 2024 in het HOFtheater Raalte. 

Interessant? Deel het artikel

hoftheater gerard alderliefste
Gerard Alderliefste & Friends © Michael Bosboom Fotografie.

Op 20 maart j.l. hebben we een prachtige avond beleefd in het Raalter Hoftheater. Gerard Alderliefste en zijn band, totaal 8 personen, brachten het publiek in Franse sferen met hun show “Une belle histoire”.

“Een mooi verhaal”, zoals hij vertelde, dat begon in een klein stadje in de Loire-streek net onder Parijs, waar de destijds 14-jarige Gerard met zijn familie op vakantie was. Daar werd hij verliefd op de Franse chansons.

Gerard en twee dames van zijn band zongen diverse bekende chansons, samen of solo, allen met geweldige stemmen. De begeleiding van de viool was perfect, evenals het spel van de accordeonist. Gerard nam het publiek mee in zijn enthousiasme voor het Franse chanson, waardoor iedereen, staande, voluit meezong en meeklapte.

Het voelde alsof wij zelf in een Frans dorpje waren beland vol herinneringen aan voorbije vakanties. Na enkele toegiften was het tijd voor een drankje tijdens het napraten en de ontmoeting met de artiesten  in de foyer, die hun cd “Vivre” en een boekje te koop aanboden en signeerden.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en mooie avond!      

(lees door onder afbeelding)

Bezetting

  • Gerard Alderliefste – zang, gitaar
  • Kees Post – basgitaar
  • Paul van Schaik – drums
  • Michel van Kemenade – toetsen
  • Maria Eldering – viool
  • Rob Stoop – accordeon
  • Bregje Hermans – backing vocals
  • Rosanne Alderliefste – backing vocals

Website Gerard Alderliefste

Video

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.