GemeenteBelangen Raalte raadslid Irene Weertman wordt tijdelijk vervangen door Johan Seekles

Fractielid GemeenteBelangen Raalte Irene Weertman- Halfwerk moet zich om medische redenen helaas tijdelijk terugtrekken uit de raadsfractie en wordt vervangen door voormalig fractielid Johan Seekles.

Interessant? Deel het artikel

GB Raalte 230310 Irene en Johan

Irene Weertman-Halfwerk zal zich tijdelijk moeten terugtrekken als raadslid van GemeenteBelangen. Bij Irene is ruim 2 weken geleden borstkanker geconstateerd. Zij zal binnenkort met een traject van chemo- en immunotherapie starten dat ruim een half jaar gaat duren daarna volgt een operatie.

Dit traject in combinatie met raadswerk is niet te combineren en daarom zal tijdens de ziekte van Irene oud-raadslid Johan Seekles tijdelijk als raadslid binnen de fractie van GemeenteBelangen terugkeren.

We kennen Irene als een energieke, gezonde en sportieve vrouw en hebben er het volle vertrouwen in dat ze deze ziekte gaat overwinnen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *